Forsikring af din hund

Hundeloven er ikke gældende i Grønland. Forsikringen dækker i henhold til stedlige/lokale vedtægter og sædvaner. Forsikringen dækker de skader, som din hund kan komme til at forvolde på andre dyr eller på mennesker og deres ting. 

Forsikringssummer
5 mio. kr. for personskade og med 2 mio. kr. for tingskade. 

Hunden er årsag til en bilulykke
Din hund løber fra dig og lige ud foran en bil. Bilisten rammer hunden, selvom han drejer kraftigt for at undgå det. Herved kommer han til at køre i en grøft. Både bilen og bilisten får alvorlige skader. Vi dækker skader på bilisten med op til 5 mill. kr. og på hans ting med op til 2 mill. kr. Skaderne på bilen dækker vi også, hvis bilisten ikke har en kaskoforsikring, som dækker. 

Hund og kat i slagsmål
Både din hund og den fremmede kat får 'revne skind', og begge må indlægges på dyrehospital. Vi dækker udgifterne til kattens ophold - dyrlæge, indlæggelse og medicin - hvis din hund har startet slagsmålet. Derimod må du selv betale udgifterne for din hund. 

Udvidet Hundeansvar
Såfremt din hund er en tjenestehund f.eks. vagt-, politi- eller narkohund skal din ansvarsforsikring udvides, så forsikringen også dækker de skader den forvolder i en sådan situation.

Samarbejder med If Skadeforsikring, som er Nordens største forsikringsselskab.