Vi søger Eksam. Erhvervsassurandør

 

 

”Vi søger en Eksam. Assurandør til Nuuk – i fantastiske Grønland

 

 

Kalaallit Forsikring Agentur A/S søger en Eksamineret erhvervsassurandør, der med udgangspunkt fra hovedkontoret i Nuuk, skal sælge flere typer af erhvervsforsikringer.
Fra hovedkontoret vil du være med til at dække salgsaktivitet til det meste af Grønland, sammen med vores salgschef og en eksamineret assurandør, og vores øvrige teams

 

Kalaallit Forsikring Agentur A/S sælger alle typer af forsikringer, på vegne af IF Forsikring, og er markedsledende i Grønland, med over 100 års erfaring i det grønlandske marked og tilhørende kultur og traditioner.

 

Du skal stå for salg og rådgivning af de fleste forsikringsprodukter.  Du får mulighed for at deltage i øvrige tiltag for at synliggøre virksomheden, og du skal have flair for netværke i forskellige sammenhænge, da vi har en stor berøringsflade i samfundet.

 

Din profil:

Du er eksamineret erhvervsassurandør med relevante certificeringer. Alternativt med baggrund som underwriter i en erhvervsafdeling

 

Dine erfaringer skal som minimum være

  • 5-10 års relevant erfaring fra forsikringsbranchen
  • Kan levere kompetent og personlig rådgivning og  et stærkt forsikringsfagligt  salg
  • God til at skabe relationer, og er komfortabel i opsøgende kundekontakt
  • Har gode sprogkundskaber, og er velformuleret på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du er vant til at arbejde i MS office Pakken, er til daglig vant til at arbejde i forskellige IT miljøer
  • Du har gyldigt kørekort til personbil, og kan fremvise ren straffeattest

 

Som person er du udadvendt og god til at skabe relationer – du er ansvarsbevidst og pligtopfyldende. Du har gode samarbejdsevner og bidrager konstruktivt til et fællesskab, hvor alle er vant til at hjælpe hinanden, med kunden i fokus.
Du har en fleksibel tilgang til løsning af opgaver og samarbejde, og du evner at tilpasse dig de forskellige kundesituationer, og det omgivende samfund du befinder dig i.

 

Vi tilbyder:

Kalaallit Forsikring Agentur A/S kan tilbyde en spændende stilling, hvor du får mulighed for at afprøve din faglighed i næsten alle aspekter af forsikringsopgaver.
Du får gode muligheder for at tage ansvar og sætte dit præg på det daglige arbejde – og være med til at udvikle kollegaer på det faglige plan

Virksomheden deltager aktivt i en lang række social- og samfundsrelaterede opgaver, der er med til at skabe en stærk fællesskabsfølelse i virksomhedens kultur.

 

Der er rige muligheder for at dyrke forskellige fritidsinteresser for voksne og børn, uanset man søger de udendørs eller indendørs aktiviteter

 

Vi tilbyder ligeledes:

  • God løn- og ansættelsespakke inkl. Pension og helbredssikring
  • Bolig stilles til rådighed for dig og din evt. familie. Husleje efter gældende takster
  • Opstart forventet per august/september 2017 eller efter aftale

 

Er du interesseret i ovenstående opslag, kan du sende os en ansøgning senest 05.11.2017, eller søge yderligere informationer  til nedenstående kontakt:

 

Direktør

Dora Drechsel

Mail: dora.drechsel@if.gl

Tlf.: 00299 48 22 42

Samarbejder med If Skadeforsikring, som er Nordens største forsikringsselskab.